Apple Watch Ultra

Pozdravljeni, ljudje! Apple je ponovno udaril in predstavil svojo najnovejšo napravo - Apple Watch Ultra Alpine Loop. In čeprav se sliši kot znanstveno fantastični pripomoček za vesoljske raziskave, je v resnici ura, ki je namenjena preprostim smrtnikom, kot ste vi in jaz.

Zdaj lahko izboljšate svoj videz na pohodništvu ali plezanju, saj ima ura na voljo več različnih trakov, ki jih lahko prilagodite svojim čevljem in oblačilom. Tako boste lahko izgledali kot pravi zvezdnik med plezanjem po gorah, čeprav boste v resnici le obkroženi s turisti, ki se slikajo za Instagram.

Ura je popolna tudi za tiste, ki so vedno na preži za novimi tehnološkimi pripomočki. Apple Watch Ultra Alpine Loop ima vrsto aplikacij, ki jih lahko uporabite med pohodništvom, kot na primer "Kje sem?", "Ali me iščejo?", "Kje je najbližji burger?" in "Kako priti do mojega avta?".

In če bi se slučajno znašli v težavah, vam ura omogoča tudi nujni klic, tako da lahko pokličete na pomoč, ne da bi morali iz vašega nahrbtnika izvleči telefon, kot da bi igrali igro "Najdi igračo v nahrbtniku". Poleg tega ima ura tudi GPS, ki vam lahko pomaga najti pot nazaj do civilizacije, če se izgubite.

Torej, če ste ljubitelj narave in tehnologije ter se radi pošalite na račun svojih plezalnih sposobnosti, je Apple Watch Ultra Alpine Loop popolna izbira za vas! Pa ne pozabite na nujni klic, ko se boste naslednjič izgubili v divjini.

Seveda, rad vam bom povedal še več o tej neverjetni uri! Poleg vseh funkcij, ki sem jih že omenil, ima Apple Watch Ultra Alpine Loop tudi "Raziskovalec", aplikacijo, ki vam omogoča, da na zaslonu ure vidite, kaj je v vaši bližini. Tako boste lahko preverili, če se skriva kakšna divja žival v vaši okolici, ali pa boste morda našli skriti zaklad, ki ste ga iskali že leta.

In če ste ena tistih oseb, ki se nikoli ne loči od svojega pametnega telefona, vas bo Apple Watch Ultra Alpine Loop zagotovo navdušil. Zdaj lahko sprejemate klice in pošiljate sporočila kar z vaše zapestnice, ne da bi se morali ustaviti in iskati telefon v vašem nahrbtniku. In če imate težave s spominsko kartico, vam ni treba skrbeti, saj vam Apple Watch Ultra Alpine Loop ponuja 64 GB pomnilnika. Tako boste lahko shranili tisoče pesmi, fotografij in videoposnetkov, ne da bi morali nositi dodatno opremo.

Če pa ste tudi vi med tistimi ljudmi, ki imajo težave z zbuditvijo zjutraj, vam bo ura pomagala tudi pri tem. Apple Watch Ultra Alpine Loop ima vgrajen alarm, ki vas bo zbudil ob pravem času, poleg tega pa vas bo lahko tudi opomnil na pomembne sestanke, dogodke ali druge obveznosti, ki jih imate na urniku.

Na koncu pa ne smemo pozabiti tudi na to, da je Apple Watch Ultra Alpine Loop izjemno moden in trendovski pripomoček, ki ga boste z veseljem nosili na svojem zapestju. Tako se boste lahko izkazali pred prijatelji in družino ter jim pokazali, kako napreden in hkrati stilski ste.

Torej, ne glede na to, ali ste ljubitelj narave, tehnologije ali mode, je Apple Watch Ultra Alpine Loop zagotovo nekaj, kar si morate ogledati. Prepričan sem, da vas bo navdušila s svojimi funkcijami in slogom.

Cena: bajna (999€ pri iStyle)

www.me2d.si

www.me2d.si je spletna revija za avanturo. Za vas testiramo poti, izdelke, preizkušamo novosti in ocenjujemo storitve.

sledi nam
kdo smo?
kontakt