7 Zlatih MTB pravil, made by JocoHud

Jože Robežnik - JocoHud

Jože Robežnik imenovani JocoHud. Na njegovi vizitki sem prebral, da je JocoHud zato, ker je bil to njegov prvi e-naslov v srednji šoli. In se je obdržalo. Mož je prava legenda. Zadnje čase se je intenzivno vrgel tudi v naše, MTB vode in moram povedat, da se je tega lotil "orng pošteno". Večkrat ga spremljam tudi na nacionalki v oddaji Vikend paket z Bernardo Žarn in mislim, da je on tista pika na i, da je to ena od redkih oddaj na prvem, ki si jo z veseljem pogledam. Pogledal sem si čisto vsako njegovo STVAR na njegovem YT kanalu kjer ne manjka smeha, testiranj stvari, ki jih večina uporabljami mi navadni  smrtniki in na sploščno "dva palca gor".
Zadnja Jožetovaobjava je super video, ki so ga poimenovali 7 zlatih MTB pravil, ki načeloma ni nič drugega kot 7 zlatih pravil, ki bi se jih mi MTBjevci morali držati pa se jih vedno čist ne uspemo držat. Včasih pa prelomimo kakšnega. No tega na "singlcah" ne priporočam nikomur, ker so lahko posledice precej hude. Sploh plezanje v kontra smer. Folk ne tega delat! Enako kot tisti, ki plezajo po feratah dol. OMG. Napisal sem, da video ni nič drugega kot..Pa vendar video je narejen tako kot Jože to zna. Zanimivo, mal smešno in precej realno. Priporočam ogled videa vsem starim MTB mačkom kot novincem in tudi tistim, ki jih kolesarjenje ne zanima, pa večkrat hodijo po gozdovih, kjer nanje naletijo. Tudi za pešce v gozdu veljajo določena pravila, ko se znajdejo v naravnem habitatu MTBjevcev, zato ni slabo tudi te poznati. 

obišči JocoHud kanal na YouTube še za več super vsebine

Po podatkih na JocoHud YT kanalu so video spedenali :

Video je omogočila Mestna občina Ljubljana
https://www.ljubljana.si/

Snemanje in montaža:
Peter Jenko
https://www.instagram.com/peter.jenko/

Posnetki iz zraka & športni kadri:
Matej Lavka
https://videoteka.team/
https://www.instagram.com/videoteka.t...

Poleg tega super videa boste na JocoHud kanalu našli še marsikaj zanimivega zato vas vljudno vabim, da ga obiščete in si kakšnega tudi ogledate. To ni promocija oziroma reklama Jožetovega kanala, temveč le promocija kvalitetne vsebine.

Povezava na YT, JocoHud kanal : https://www.youtube.com/c/jocohud 

www.me2d.si

www.me2d.si je spletna revija za avanturo. Za vas testiramo poti, izdelke, preizkušamo novosti in ocenjujemo storitve.

sledi nam
kdo smo?
kontakt