Snow monkey flask

Tokrat ocenjujemo Snow monkey flask termovko. Flaška je slovenski proizvod in odličen spremljevalec kamorkoli nas odnesejo noge, še posebaj v gorah. Termovko izdeluje podjetje Savin d.o.o. iz Polzele in moram rečt, da so naredili odličen proizvod. Že pri embalaži lahko vidimo, da gre za visoko kakovosten proizvod, ki je sicer proizveden na Kitajskem vendar pa proizvodnih napak oziroma "šlamparije" na flaški ne boste našli. Celoten paket deluje nekako "HighEnd" in občutek boste imeli, da ste svoj denar vložili v nekaj res izjemnega. Na trgu je mnogo različnih termo flašk vendar tale je res nekaj posebnega.

Podrobneje vam bom opisal dva modela v dveh različnih barvah. Model Urban explorer in Go-getter, obstaja pa še Traveler. Modeli se med seboj razlikujejo po prostornini. Prva flaška je pol litrska, Go getter je 0.6 litrski, medtem, ko je Traveler litrski. Tudi barv je ogromno. Metalik barve so na flaško nanesene precizno in so dobro obstojne.

Flaške premorejo vakuumsko izolacijo, kar pomeni, da je dvojna stena z vakuumsko izolacijo, ki zadrži vsebino termovke toplo ali hladno, ne glede na zunanjo temperaturo. Tako ohranja temperaturo tekočine vročo do 12 ur in hladno kar do 24 ur.


Stena iz nerjavečega jekla zagotavlja visoko obstojnost termovke, hkrati pa preprečuje prenos okusa med različnimi pijačami in omogoča enostavno čiščenje po uporabi. Pozorni bodite le na to, da boste flaško dobro posušili preden jo boste shranili. Flaško krasi logotip proizvoda, ki je dobro premišljen in perfektno prepoznaven. Flaško lahko po mili volji personalizirate. V primeru preprostih besed boste to storili online, cena flaške pa se bo povecala za dodatnih pet evrov. Cena flaške je odvisna od modela. Urban explorer 26,90 EUR, Go-getter 29,90EUR in Traveler 34,90 EUR. Če boste ujeli kakšno akcijo boste morda privarčevali pri poštnini oziroma pri personalizaciji. Obdobno podjetje pošlje na trg, poleg standardnih, vedno dobavljivih enobarvnih flašk tudi tako imenovane special edition flaške. Tokrat winter edition, kot jo vidite na zgornji fotki. Ta je WE blue frost. Na tej flaški sem izbral personaliziran logotip, ki pa stane 10 dodatnih evrov. Personalizacija flaške z logotipom poteka izključno preko maila in individualnega dogovarjanja medtem, ko preprosto personalizacijo uredite online pri naročanju flaške.


Personalizacija oziroma graviranje je izdelana perfektno in brez napak. Nastavki oziroma pokrovi flašk so različni, kakršnikoli pa že so, lahko vedno dokupite dodatne in drugačne pokrovčke.

Flaška je zelo lahka in vam ne bo v breme pri športu poleg tega pa se zaradi posebne izdelave ne rosi.

Pri naročilu na flaško ne boste čakali dolgo, ker je podjetje pri tem ažurno in strokovno. Vedno bodo na voljo za vaše ideje in vam bodo na pošto odgovarjali tudi, ko boste najmanj pričakovali. Skratka vedo za kaj se gre. Ne samo za izdelek temveč tudi za podporo kupcu. Poštnina je nad 40 EUR brezplačna.

Nasi snežni opici sta bili dodobra preizkušeni v visokogorju in lahko vam zagotovim, da so trditve proizvajalca točne, kakorkoli pa je temperatura pijače se vedno odvisna od zunanje temperature. V eni se je pijača trudila ostati topla v drugi mrzla.
Čaj je bil po dvanajstih urah se vedno prijetno topel, voda pa ne premrzla. Definitivno vsem, ki potrebujete termo flaško, priporočam Snow monkey flaško, ker boste poleg privlačne flaške kupili tudi zelo kvalitetno in obstojno flaško.

Snow monkey lahko spremljate na Instagramu in Facebooku. Svojo flaško pa lahko naročite na njihovi uradni spletni strani Snowmonkey flask.

www.me2d.si

www.me2d.si je spletna revija za avanturo. Za vas testiramo poti, izdelke, preizkušamo novosti in ocenjujemo storitve.

sledi nam
kdo smo?
kontakt