BORČI SKI

Zgleda, da sem tudi tokrat naletel na storitev, ki je ne moremo oceniti drugače, kot popolno. Izposoja smuči je za marsikoga postala sezonska domena, ker je veliko ceneje in veliko bolj preprosto. Še posebej tisti, ki imamo otroke, vsako sezono tarnamo, kako so otroci prerasli vso opremo in je potrebno kupiti novo. Seveda je ena od rešitev tudi obisk smučarskih sejmov, vendar pa se meni, iskreno povedano, tega ne ljubi. Sploh, če imaš tri otroke postane taksna dejavnost, kar resen zalogaj. Torej izposoja smuči in opreme.

Zadeva je veliko bolj preprosta in poceni, kot se sliši na prvi pogled. Sploh, če vam bo pri tem pomagal Borut oziroma Borči ski. Borut vam bo znal pravilno svetovati glede opreme, za vas bo izbral ustrezno smučko in opremo, prav tako pa bo oprema vrhunsko pripravljena, tako, da vam ostane le to, da se spravite športat na sneg. Če nimate ideje kje bi smučali, vam bo Borut svetoval, kje je smuka najboljša najcenejša, glede na to, da ima mož kar nekaj izkušenj glede tega. In vse to medtem, ko boste izbirali ustrezno smučko. Cene so več kot ugodne sploh, če vso stvar gledate z vidika nakupa nove opreme. Če ste vrhunski smučar in ste bolj kot ne nekoliko manj na snegu, kot ste bili včasih, preden vam je služba in družina vzela skoraj ves čas in vam je za sneg ostalo le tistih nekaj dni dopusta, je nakup nove opreme hitro nekje v rdečih številkah. Ostane vam le možnost, da kupite cenejše "dilce" s katerimi pa ne boste srečni. Če si smuči izposodite, boste vsako leto smučali na novih modelih top end smučk, ki bodo vedno pripravljene na sneg. Speglane in pobrušene. Če pa se strošek vsakoletne priprave smuči na sezono prištejete k nakupu nove opreme se ta strošek se poveča. Če ste vrhunski rekreativni smučar veste, da je najboljše smučanje z dobro pripravljeno smučko, zato veste tudi, da bi bilo najbolje smuči pripraviti pred in popraviti, po vsaki sezoni. Spet strošek. Pri izposoji vam tega ni potrebno. Vse je všteto v ceni. Če to ponazorim v primeru. Odlične smuči vas stanejo nekje okoli 800 EUR in dalje. Priprava oziroma servis vsako leto od 20 do 30 EUR (odvisno kaj ste z njimi delali)...Izposoja za deset dni okoli 75 EUR. Torej boste lahko smučali deset let brez skrbi, pa še to, da bodo smuči vedno najnovejše. Lahko pa izkoristite izposojo tudi za test smuči, ki jih boste morda kupili. Tudi to gre.

In otroci. Fenomenalno. Izposoja celotne opreme za otroka je po uradnem ceniku BorčiSki, 67 EUR za celotno sezono. To vključuje smuči, čevlje in palice. Torej 67 EUR vsako sezono, brez skrbi. Pokličete, se dogovorite, pridete, pomerite, BUM. Pripravljeni na smuko, tečaje in ne vem kaj še vse. Po moderno. Brez zajebavanja. Če niste za smučanje si pa sposodite SUP, ker bojda imajo tudi to:).

Med naštetim vam nudi Borut tudi individualne ure tečaja smučanja in sicer za ceno 20 EUR plus smučarska karta, za dve uri. Seveda se morate o tem predhodno dogovoriti. Poznam marsikoga, ki meni, da priprava smuči pred sezono ni potrebna iz taksnih ali drugačnih razlogov, vendar pa lahko rečem, da temu ni tako. Brez vrhunsko pripravljenih smuči oziroma opreme bo smučanje veliko manj varno in manj zabavno, tega pa noče nihče. Pri Borutu lahko kupite kakšen kos smučarske opreme, ki vam manjka naprimer vrhunske Lekijeve rokavice, palice, SMITH očala in še kaj. Tudi smuči lahko kupite pri njemu. Če je povezano s smučanjem boste tam uredili.

Vse kar morate paziti je to, da boste pravočasno poskrbeli za izposojo, ker, saj veste. Dober glas se širi v deveto vas in če načrtujete izposojo opreme v času počitnic, se kaj kmalu lahko zgodi, da boste ostali brez. Sicer kot pravi Borut ni za skrbeti, ker se vedno kaj najde, vendar pa, če želite točno določen model smuči, pač pohitite. Borut vas čaka.

Kje ga najdete? Na telefonski številki 051 727-740, v Podkraju pri Velenju 26B, Velenje, kjer imajo odprto od ponedeljka do petka od 16.00 ure dalje, na facebooku, na www.borciski.si in verjetno še kje.

www.me2d.si

www.me2d.si je spletna revija za avanturo. Za vas testiramo poti, izdelke, preizkušamo novosti in ocenjujemo storitve.

sledi nam
kdo smo?
kontakt