Lynx PRO & Lynx pro Adventure

Lynx je znanstveno ime za risa, ki spada v družino mačk. Spada med zveri, kot medved in volk. Ne to ni članek o risu temveč o ljudeh, ki si delijo svoj prostor z risom. O ljudeh, ki so jim kočevski gozdovi kot drugi dom. Pišemo o ljudeh, ki se podpišejo pod ime LYNX PRO in LYNX PRO Adventure.

LYNX PRO
Lynx pro center je center namenjen strokovnemu usposabljanju, na področju streljanja, taktike in taktičnih veščin. Center se nahaja na obrobju kočevskega pragozda in premore nemalo elementov za urjenje.

40 metrsko strelišče, poimenovano Luri, je civilno odprto strelišče, zgrajeno za izvajanje streljanja tako s pištolo kot taktično puško, ter omogoča izvajanje

streljanja v tri različne smeri. 70 metrsko taktično strelišče imenovano Marksman 1 je zgrajeno za izvajanje streljanja s taktično puško. Skupaj s 150 metrskim streliščem Marksman 2, ki je strelišče, zgrajeno za izvajanje osnovnega streljanja z ostrostrelno puško, omogoča izvajanje različnih taktik tudi z vozili. Potem je tukaj še dvajset metrska plezalna stena, ki je opremljena s potrebnimi sidrišči, poleg vrvnih tehnik pa je na njej mogoče izvajati tudi ostale taktične manevre in postopke. Vojaški kamp omogoča bivanje 20 udeležencem hkrati, v vseh letnih časih. Zid za izvajanje taktike vdora je zgrajen tako, da omogoča vstop v objekt skozi okna in vrata, tako s tal kot s pomočjo vrvnih tehnik.

Potem pa je poleg zgoraj opisanega na voljo še več ostrostrelnih lokacij, ki so odvisne od potreb udeležencev, 50 metrska naravna plezalna stena, padalsko vzletišče in seveda gozdnato območje Kočevske, ki je z gozdovi najbolj poraščeno območje v Sloveniji in je kot lokacija edinstvena za izvajanje taktičnih usposabljanj, kjer se urijo tudi slovenske elitne vojaške in policijske enote. Udeleženci imajo na voljo tudi učilnico , borilnico, orožarno in fitnes. Vse kar nudijo pa lahko preberete tudi na njihovi uradni spletni strani. https://www.lynx-pro.com/sl/

Če ste pomislili, da so tile, ki so vse to "poštimali" res navdušeni ljubitelji akcijskih filmov in igric, imate le delno prav, kajti ekipa lynx pro niso čisto običajni ljubitelji akcije, ki v prostem času opravljajo računovodske storitve. Nikakor ne. Ekipo sestavljajo izjemno usposobljeni in izurjeni možje z dolgoletnimi izkušnjami na področjih taktike, bojevanja in ostalih specialnih in borilnih veščin. Prav tako so za svoje delo in usposabljanja pridobili vse potrebne certifikate, ki so mednarodno priznani, center pa je na trgu prisoten že več kot 10 let. Nudijo več kot 30 različnih vrst usposabljanj na več kot 40000 kvadratnih metrih površine, za sabo pa imajo več kot 200 opravljenih izobraževanj in usposabljanj. Kvalifikacije kot si jih lahko samo želi udeleženec od svojih inštruktorjev. Zagotovljeno imajo tudi medicinsko pomoč in vozila primerna za taktična delovanja. Poleg vsega izvajajo tudi Simunition, prav tako pa imajo certifikat za izvajanje BTEC, ki je namenjena kandidatom za telesne stražarje. Vse podrobnosti najdete na njihovi bogati spletni strani.

LYNX PRO ADVENTURE

Če je Lynx PRO namenjen usposabljanju profesionalcev je Lynx pro adventure namenjen vsem tistim ljudem, ki bi radi doživeli svojo pustolovščino s profesionalci v Kočevju, v neokrnjeni naravi kočevskega gozda, kjer so doma ris, volk in medved. Vsi tisti, ki hrepenite po tem, da bi radi bili vsaj za nekaj dni specialec, ostrostrelec v popolni maskirni obleki, diverzant, swat in podobno. Lynx pro adventure je za vse tiste, ki potrebujejo dober team building, kjer bodo, zaposleni v podjetjih okrepili medsebojne odnose in razbili svoj vsakdan. Vse to pod budnimi očmi strokovnjakov in specialistov, ki so za to usposobljeni in ustrezno opremljeni.


Torej, če si želite preizkusiti v vlogi specialca lahko to storite na območju širnih Kočevskih gozdov, kjer se urijo tudi resnični vojaški in policijski specialci. Z Lynx pro adventure lahko doživite in občutite način življenja fantov in deklet katerih naloga je, da skrbijo za varnost.

Zmotno je mišljenje, da boste pri Lynx samo streljali. Z ekipo inštruktorjev, ki so vsi v večini bivši pripadniki specialnih sil, boste skozi zabavo, poleg adrenalina, doživeli in se tudi naučili veščin, ki vam lahko kasneje v življenju lahko koristijo. Navigacija in preživetje v naravi, potapljaške ali padalske veščine, premagovanje vertikalnih ovir s pomočjo vrvi, vse to in še več.


Izberete lahko enega ali več obstoječih paketov ali pa za zase in svojo ekipo prijateljev sestavite program, ki vam bo pisan na kožo. Nihče vam ne more zagotoviti, da boste po nekaj dneh postali specialci. Je pa dejstvo, da boste neizmerno uživali. Mlajši se boste tako lažje odločali za kariero policista ali vojaka, starejši pa boste izživeli nekaj kar v življenju niste imeli možnost poizkusiti nikoli.


Cene v naprej pripravljeni paketov in scenarijev se gibljejo nekje med 260 in 380 evrov, odvisne pa so od števila dni. Vse pakete lahko kupite na spletni strani Lynx pro adventure, v njihovi spletni trgovini, kjer lahko med drugim, dogodivščino tudi podarite. Veliko je akcij, ko se cene znižajo, vsekakor pa cene, glede na veščine, znanje ekipe in zmožnosti kompleksa in opreme, nikakor niso visoke. Ekipa ponuja tudi paket po meri, ki je namenjen tistim, ki jim ne ustreza noben od pripravljenih paketov. Tega si prilagodite po svoje, seveda v okviru zmožnosti, temu primerna pa bo tudi končna cena. Strokovnjaki Lynx pro adventure vam na spletni strani tudi svetujejo, kaj obleči na takšni dogodivščini. Vse o paketih in opisanem pa najdete na njihovi uradni spletni strani https://www.lynx-proadventure.com/sl/ . Ker je vsega preveč in imate še verjetno veliko vprašanj so vam pripravljeni vedno, nanje odgovoriti, tako, da le vprašajte.

O Lynx PRO in Lynx Pro avdenture boste veliko informacij našli na njihovi odlično urejeni in nazorni spletni strani, ki je bogata s fotografijami in informacijami.

Spremljate jih lahko na facebooku https://www.facebook.com/lynxproadventure/ , kjer boste našli še dodatne in sveže informacije, instagramu https://www.instagram.com/lynx_proadventure/ , in You Tube kanalu https://www.youtube.com/channel/UC_4FfJ7xkCxFDD6BJyAgUVA

Za kontakt so na voljo na :

Telefon: +386 01 54 65 065 (med 9:00 in 15:00 uro)

Mobilni telefon: +386 40 718 550

Poštni predal: info@lynx-proadventure.com

ME2D.si, Lynx PRO in Lynx Pro adventure visoko priporoča in ocenjuje z najvišjo možno oceno.

Fotografije, logotipi in video so last Lynx Pro.

www.me2d.si

www.me2d.si je spletna revija za avanturo. Za vas testiramo poti, izdelke, preizkušamo novosti in ocenjujemo storitve.

sledi nam
kdo smo?
kontakt