GRAS-GRUBER d.o.o.

Ekola. Dobili smo nalepke in dve majice za vzorec. Kdo nam je to poštimal tako kot je treba. Gras Gruber d.o.o. na Šaleški cesti 3 v Velenju. Kako smo zadovoljni? Bolj ne bi mogli biti. Nalepke so izdelane brez pripomb, majica pa je prav tako odlična.

No in kdo so sploh Gras-Gruber d.o.o.. Majhno podjetje, ki se ukvarja z graviranjem, izdelavo žigov in štampiljk, tiskanjem, grafičnim oblikovanjem in še in še. Kot pravijo v podjetju jih ni veliko, vendar pa znajo vse in zmorejo še več. Sodelujejo že z vrsto podjetij na ožjem in širšem območju tako, da ste njihove izdelke verjetno že videli pa tega sploh niste vedeli.

In kje jih najdete. Kot smo že omenili imajo svojo delavnico oziroma prodajalno na Šaleški 3 v Velenju ali skrajšano v Rdeči dvorani, čisto zraven Maksa. Lahko jih pokličete na telefon 03 / 586 - 13 - 50, jih obiščete na spletni strani http://www.gras-gruber.com/ ali pa jim pišete na info@gras-gruber.com. Luka in Jure vas bosta prav gotovo vesela.

Tisti, ki spremljate www.me2d.si in bi želeli nalepko, da si jo pripopate na kakšen športni rekvizit, posteljo v spalnici, garažo, psa, akvarij in podobno, pa nam pišite na info@me2d.si mi pa vam bomo nalepko poslali. Seveda vam jih bomo pošiljali dokler jih ne zmanjka, potem pa bomo videli kako naprej.

In to je to...Se beremo.

www.me2d.si

www.me2d.si je spletna revija za avanturo. Za vas testiramo poti, izdelke, preizkušamo novosti in ocenjujemo storitve.

sledi nam
kdo smo?
kontakt