NOVO na www.me2d.si


Kupujete kolo in se ne znajdete med vsemi ponudniki, različno opremo in niste prepričani, kaj potrebujete, v trgovini pa za vas nimajo časa?

Na www.me2d.si vam brezplačno nudimo nasvete glede nakupa koles in opreme, vas napotimo na pravi naslov za nakup, za vas najdemo pravi servis, lahko pa za vas najdemo celo najugodnejšo ceno.

Si želite kolo kot je Canyon, YT in podobne, pa se vas je strah podati v nakup preko spleta. Mi vam uredimo tudi to, vam svetujemo in vas usmerjamo v pravo smer ali pa za vas preprosto kolo naročimo in vam ga sestavimo.

Ne veste kako vzdrževati kolo, kako ga očistiti. Mi vam svetujemo glede tega in še več. Povemo, vam, kateri proizvodi so najboljši za nego in vzdrževanje vašega kolesa in opreme, ter kje to kupite najceneje.

Vse to vam ponujamo BREZPLAČNO. Vse kar morate storiti, da nam pišete ali pa nas pokličete. Nobenih skritih marketinških sranj in podobnih ukan. Mi to počnemo, ker vi ne znate.

Kako nas najdete. Preprosto. Na tejle povezavi https://www.me2d.si/kontakt najdete vse mogoče načine kako z nami stopite v stik. Mi vam odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Vse o tem najdete na https://www.me2d.si/svetovanje

Se vidimo.

www.me2d.si

www.me2d.si je spletna revija za avanturo. Za vas testiramo poti, izdelke, preizkušamo novosti in ocenjujemo storitve.

sledi nam
kdo smo?
kontakt