Sever2 - popotniška serija by Bit Sever

Tisti, ki redno spremljate me2d.si ste že vajeni, da pišemo o vseh dobrih rečeh. Izdelkih, avanturah in ni da ni. Tokrat na kratko predstavljamo še eno takšno zadevo. Ni izdelek, ni naša avantura pa vendar jo spremljamo sprotno in s pričakovanjem na naslednji del.


Gre za popotniško vlog serijo SEVER2, ki jo ustvarja znani slovenski vloger, Bit Sever. Serija pripoveduje obisk Islandije in del Skandinavije, kot jo doživlja Bit Sever, družbo pa mu dela njegov brat Anže ( https://www.instagram.com/sever_achi/ ), ki je Bitu delal družbo še na potovanju po Združenih državah. Oddaje ali modernejše vlogi, so narejeni vrhunsko. Posnetki so dih jemajoči, montaža in fotografija je popolna in zelo premišljena, glasba sovpada vse skupaj pa daje vtis popolne profesionalnosti. V vlogih humorja in zabavnih prigod ne manjka, veliko pa se lahko naučite o Isalndiji, poti in tisti pravi izkušnji ali pa avanturi, ki jo lahko tam doživite, če ste vsaj malo podobni Bitu in Anžetu po naravi. O Bitu ne bomo pisali, ker je bilo napisnega že dosti, tistim, ki pa ga ne poznate preprosto priporočam, da si ogledate njegove vloge in boste takoj spoznali o čem govorim. Vse njegove vloge najdete na https://www.youtube.com/user/bitsever najdete pa ga tudi na Instagramu https://www.instagram.com/bit_sever/.


Ker na me2d.si promoviramo odlične izdelke, tokrat promoviramo in toplo priporočamo SEVER2 popotniško serijo, ki jo v celoti najdete na https://www.youtube.com/user/bitsever .

www.me2d.si

www.me2d.si je spletna revija za avanturo. Za vas testiramo poti, izdelke, preizkušamo novosti in ocenjujemo storitve.

sledi nam
kdo smo?
kontakt