New Balance Fresh Foam 1080V10

OMG. Ime za polna usta. Po 1500 pretečenih kilometrih na Brooks Glycerin 17 (ja vem, preveč, ja ampak s tole CORONO se ni dalo nič pametnega nardit) končno novi tekaški čevlji. New Balance Fresh Foam 1080 V10.


Specifikacije (vir : https://www.extremevital.com/sl/running/tekaski-cevlji-new-balance-fresh-foam-hierro-v5-p-31818.html )

Pihan podplat iz gume zagotavlja odličen odziv

Konstrukcija zgornjega dela čevlja objame tvoje stopalo in zagotavlja popolno prileganje ter nudi oporo

Pleten sintetičen/mrežast material je mehak in udoben

Inovativen srednji del čevlja Fresh Foam, ustvarjen iz enega samega kosa pene, ki zagotavlja mehak in bolj naraven korak

Hypoknit konstrukcija zgornjega dela je zasnovana tako, da zagotavlja strateška področja raztezanja in opore

Ortholite oblazinjen vložek, oblikovan za neprimerljivo udobje, skrbi za nadzor vlage ter preprečuje razvoj neprijetnih vonjav

Ultra Heel dizajn objema zadnji del stopala za še več opore in izjemno prileganje

Drop - Padec (višinska razlika med zadnjim in prednjim delom podplata): 8 mm

Nevtralno blaženje

Teža: cca. 281 gramov

Tile, ki jih imam so v barvi phantom in neo flame in so takšni zato ker so bili najcenejši. Moram rečt, da mi je barva v živo takoj prirasla k srcu in bo prav fajn kontrast na vse črno, kar imam med tekom. Glede na to, da so čevlji premium model za tek od New Balance so tudi narejeni tako. Občutek kvalitete takoj iz škatle. Glede številke je nekako tako kot pri Brooks. Pašejo točno tisti, ki jih nosim po navadi.

Prvih 10K je za mano in na splošno moram rečt, da so čevlji super, če nebi imel nešteto težav. Najprej sem si jih pretesno zavezal in stopal že po prvem kilometru nisem več čutil. Moral sem ji razrahljati. Lev je bil super desnega pa sem kmalu začel čutiti v petnem delu. Pa ne me j...t. Žulja nisem mel že nevemkakodolgo. Tokrat pa sem se komaj privlekel domov. Še vedno je po mojem kriva nastavitev pred tekom, zato bomo vajo ponovili pojutrišnjem. Tale žulj bo pekel ampak to ne bo smelo biti ovira.


Mogoče pa je kriva ravno ta fora, da sem zadnjič gledal, kako bi morali biti tekaški čevlji zavezani, pa sem seveda moral preizkusiti. Po moje napaka. Tokrat zavežem po starem pa da vidimo. Vsekakor poročam.

www.me2d.si

www.me2d.si je spletna revija za avanturo. Za vas testiramo poti, izdelke, preizkušamo novosti in ocenjujemo storitve.

sledi nam
kdo smo?
kontakt