EVOC Hip Pack Pro 3L

...plus 1.5 hidracijski meh EVOC.


EVOC je v svetu kolesarjenja postal sinonim za perfekcijo, ko govorimo o nahrbtnikih in spravljanju kolesarske krame. Na Me2d sem že pisal o enem od nahrbtnikov EVOC, zato sem z njihovimi izdelki že seznanjen. Kljub temu, da nahrbtnik ENDURO uporabljam že dlje časa, sem vsakič znova navdušen nad kvaliteto, ki jo ponuja EVOC. Vse je tako kot mora biti. Popolno. Seveda ima vsaka takšna popolnost znova in znova svojo temno stran. Pri EVOC je to cena. Za takle hip pack boste odšteli okoli 130 evrčkov, kar za spimpano pederušo sploh ni zanemarljiv znesek. Ne glede na to, kako kvalitetno je izdelana zadeva. Pa kljub temu jo je treba imet. Če ste se vprašali zakaj točno, če pa je rukzak čist dobra stvar. No včasih, je nahrbtnik zelo napoti, ko skočim samo na hitro na kolo in naredim kakšno kratko enduro turo. Takrat je tale zadevca svetovna. Ravno prav velika in ravno prav majhna. Noter spravim ama baš vse kar potrebujem na kratki turi. Vključno z vso mehanizacijo za hitri servis kolesa in za odprave raznih defektov, ki še tako kratko turo naredijo pravi pekel.


Djmo začet tanajprej s tehničnim lingotom. Gre pa nekako takole. HipPack nudi optimiziran hlajen hrbtni del in kot EVOC pravi gre za visoko tehnološko, hrbta prosto, ventilacijsko optimizirano nosilno napravo za hidracijo in ostale nujne potrebe kolesarja na krajših turah.

Ha...to pa je za gobec napolnit. No zadevaima zadosti prostora za zračnico (seveda spuščeno), orodje in nenazadnje 1.5 litrski meh za vodo. Na straneh je torbica opremljena z nastavki za dodatne bidone, ima pa tudi sistem za prilagajanje nošnje okoli pasu, ki mu EVOC pravi Ventiflap sistem. Deluje po principu, da z nekaj preprostimi potegi zadevo "olabavimo" oziroma zrahljamo, ko s kolesom plezamo, da nismo preveč mokri, ko pa zdivjamo navzdol pa vse skupaj z enim potegom zategnemo, da nam torba ne opleta vse naokoli.

Tehnične lastnosti : 3l, 430g + 130g Bladder, 28 x 18 x 8 cm

- AIRFLOW CONTACT SYSTEM

- VENTIFLAP SISTEM

- 2 NOSILCA BIDONO

- HIDRACIJSKI MEH 1,5l

- MAGNETNI NOSILEC CEVI HIDRACIJSKEGA MEHA


Ja.. Ravno ta magnetni nosilec je prima stvar, saj slamico za pitje priložnostno pričvrsti ob pas s pomočjo magneta, ki vse skupaj zadrži, da se nam ne zapleta med vožnjo njegova uporaba pa je premišljena in skrajno uporabna.


Fazit je sila preprost in jedernat. Tega Hip Packa sicer ne potrebujete ampak ga morate imeti.

www.me2d.si

www.me2d.si je spletna revija za avanturo. Za vas testiramo poti, izdelke, preizkušamo novosti in ocenjujemo storitve.

sledi nam
kdo smo?
kontakt