Itchy Boots


Za vse avanturiste in pustolovce, motoriste in tiste, ki obožujejo potovanja. Spet sem našel nekaj kar vas bo pritegnilo in vas navdihnilo z novimi idejami za potovanje in avanturo. Tokrat sem se med sprehajanjem po You Tubu "spotaknil" ob sinje modre oči skrite pod motoristično čelado, ki si jih lasti motoristka Noraly. Naslov Itchy Boots ali srbeči čevlji. Ne tako ogromno sledilcev za današnje razmere pa vendar ogromno. Neskončno video epizod ali vlogov simpatične punce, ki je doma, ko uspe biti doma, na Nizozemskem.


V svojih vlogih Noraly opisuje svojo pot po svetu s svojim motornim kolesom, skozi njene oči pa lahko spoznate res tiste kotičke sveta, za katere si nikoli nebi mislili, da obstajajo, kaj šele, da bi jih obiskali. Ko vsemu temu dodate še simpatično punco, ki čisto sama vse to prevozi in se spopada z res neprijaznimi cestami in vplivi, lahko brez dvoma ugotovite, da ima tisto, kar verjetno sami za kaj takega nikoli niste ali pa nismo imeli . Pogum. Ko sem gledal njene vloge nisem mogel mimo tega, da sem nekako ugotovil, da ljudje po svet le niso tako slabi, kot bi kdo mislil. Noraly se namreč na svoji poti bogu za hrbtom sreča z vsemi mogočimi za nas tako imenovanimi barbarskimi ljudstvi, ki pa niso čisto nič drugega kot preprosti nič hudega sluteči ljudje, ki živijo svoje življenje in ji prav radi priskočijo na pomoč ali pa preprosto z njo pokramljajo in spijejo kakšno šilce ob poti po ne vem katerem ...stanu.


Seveda me je o punci zanimalo še več zato sem prebral tudi njeno življenjsko zgodbo, ki si jo v celoti lahko preberete na njeni spletni strani https://www.itchyboots.com/about. Za vse tiste, ki mislijo, da prepoznavnost pride sama od sebe in brez odrekanj je njena zgodba kar dobra učna ura. Kot pri vsakem uspehu v zadnjem času ne gre brez mercha. Tudi tega boste vsi goreči sledilci našli na njeni uradni spletni strani.


Noraly je tudi uradna ambasadorka odličnega nizozemskega proizvajalca motoristične opreme Revit https://www.revitsport.com/en/. Zdaj ko nas je ta Corona prikrajšala za marsikatero potovanje ali izlet so Itchy boots prava poslastica za vse nas, ki radi potujemo in imamo radi avanturo. Trenutno spremljam njeno avanturo po Južni Afriki, ki je čisto aktualna, sproti pa si ogledujem vse njene starejše vloge, tako, da počasi prihajam z njeno avanturo na tekoče. Tile vlogi so prav tako tudi nekakšen bitch slap za vse tiste samooklicane motoriste avanturiste, ki imajo razne BMW GS Adventure in ne vem kakšne off road motorje še, pa večino časa preživijo na avtocestah in glavnih mestih. Ljudi in sveta pa ne vidijo kaj dosti. Zato, zavijte še kdaj s poti in se izgubite. Včasih boste odkrili celo kaj novega.

Če imate radi Bit Severja in njegove prispevke vam bo tudi Itchy Boots všeč. Seveda ni tako dodelano kot pri Bitu, je pa materiala veliko več in ne bo vam dolgčas. Noraly lahko spremljate tudi na socialnih omrežjih Instagram, Facebook in verjetno še kje (linki spodaj).


Njene vloge pa boste našli na njenem kanalu na You Tube. Pa prijeten ogled.


You tube : https://www.youtube.com/channel/UCEIs9nkveW9WmYtsOcJBwTg

Instagram : https://www.instagram.com/itchybootstravel/

Facebook : https://www.facebook.com/ItchyBoots

Twitter : https://twitter.com/ItchyBootsTrav

www : https://www.itchyboots.com/ 

www.me2d.si

www.me2d.si je spletna revija za avanturo. Za vas testiramo poti, izdelke, preizkušamo novosti in ocenjujemo storitve.

sledi nam
kdo smo?
kontakt