RIS

Zoki, avtor knjige RIS, Luka Zorenč, nam v knjigi z naslovom RIS predstavi svojo pot od huligana do vrhunsko usposobljenega vojaka Slovenske vojske (zakaj Zoki, si preberite v knjigi). RIS je izpoved bivšega pripadnika specialnih sil SV. Knjiga, ki je napisana v lahko berljivem formatu je prava poslastica za vse tiste, ki so bili specialci, so specialci ali pa bi radi nekoč to postali. Za vse tiste, ki bi radi malce pokukali v zakulisje slovenske vojske in zakulisje elite slovenske vojske. Knjiga ni nekakšen suhoparni vojaški priročnik, temveč je to knjiga za vse. Mame, očete, babice, kuharje, zdravnike, čistilke in ne vem še koga. Knjiga nam nazorno pokaže, kako je nekdo sposoben preseči samega sebe, premagati tudi najhujše ovire, da bi našel svojo pripadnost in poslanstvo. Veliko več vam o knjigi ne bom razkril. Vabim vas, da si knjigo priskrbite in jo preberete. Morda boste v knjigi našli tisti kanček motivacije, ki vam bo pomagal na poti do uresničitve vaših ciljev.

Marsikdo jo je. Knjiga je v trdi vezavi. 463 strani boste preleteli kot bi mignili. Knjigo lahko naročite na uradni spletni strani https://loki-lynx.com/ , v spletni knjigarni Felix http://felix.si/knjige-drugih-zalozb/17707-ris-9789610702511.html, Lab commercu https://labcommerce.si/knjiga-ris.html ,

Lynx pro Shop https://www.lynx-proshop.com/izdelek/knjige-ris-delo-bivsega-pripadnika-sf/ in verjetno še marsikje. Če denarja nimate jo boste zagotovo našli v vaši lokalni knjižnici.

Me2D knjigo RIS podpiramo in z veseljem promoviramo.


https://loki-lynx.com/

www.me2d.si

www.me2d.si je spletna revija za avanturo. Za vas testiramo poti, izdelke, preizkušamo novosti in ocenjujemo storitve.

sledi nam
kdo smo?
kontakt