EDC Denarnica

Made in Slovenia by Nejc Velikonja

Najprej osnove. Kaj sploh je EDC denarnica. To je preprosta denarnica, ki je zasnovana tako, da lahko vanjo spravimo najnujnejša plačilna sredstva in paše skoraj v vsak žep. Na kratko je to EDC.

Na tržišču je danes že nešteto takšnih denarnic, ki so bolj ali manj odlične in pomanjkljive hkrati. Vsaka na svoj način. Ker na www.me2d.si promoviramo, testiramo in čekiramo predvsem proizvode, za katere se nam zdi, da si zaslužijo posebno pozornost, smo tokrat v headlock dobili EDC denarnico, ki je plod slovenskih rok in je namenjena predvsem taktičnim in avanturističnim potrebam. Nejc Velikonja je 3D tiskanje popeljal iz potrebe po praktičnosti v začetek uspeha, bi si upal trditi. EDC denarnica je kombinacija 3D tiskanja, nekaj vijakov in ostalih malenkosti, ki se na prvi posluh ne slišijo kaj prida zadeva. Pa vendar. Nejc je iz teh parih elementov sestavil sila preprosto reč, ki na videz deluje avtentična, robustna in....preprosto TAKTIČNA. Denarnica je majhna, lahka in res paše v vsak žep. Zadeva je tako versitilna, da je z njo mogoče očistiti tudi zamrznjeno vetrobransko steklo. Go figure. Tega sicer nisem mogel preizkusiti, ker mi je zima ušla, ampak bo tudi za to priložnost. Če se vrnem osnovi in primarnemu poslanstvu tega na uč zelo privlačnega predmeta. Denarnica deluje. Vanjo lahko strpate obilico kreditnih kartic in do njih z lahkoto dostopate hkrati pa se vam ni potrebno bati, da bo katera ušla, ker so dobro zavarovane z zatičem, ki zna mogoče biti malce nerodna zadeva pri dostopanju do kartic. Z malo vaje se da tudi to težavo hitro odpraviti. Denarnico lahko po potrebi tudi odprete in vanjo spravite kakšen ključ ali kaj podobnega. Opozorilo za taneumne : Nikar ne shranjujte zraven listkov s PIN kodami. Denarnico vam Nejc okrasi z logotipom, ki si ga lahko omislite tudi sami. Seveda se morate z Nejcem to dogovoriti individualno. Jaz sem zaradi podpore knjigi RIS, Luke Zorenča ( beri tukaj) hotel takšno z logotipom kače in bodala. Nejc vsem tistim, ki naročite takšno varianto pošlje zraven še RIS bookmark. Super. Kljub temu, da je denarnica dokaj taktična, kar bi lahko razumeli, kot vojaška, moška, robustna in ne vem še kakšna mačo zadeva, verjetno ni namenjena samo takšnim tipom ljudi. Denarnica bo prava za vse avanturiste in tiste, ki ste veliko v stiku z naravo, terenom in aktivnostmi v katerih za velike denarnice ni prostora. Ugotovil sem, da je denarnica poleg vse uporabnosti tudi precej odporna na razne praske in poškodbe. Ni neuničljiva pa vendar se vam ne bo potrebno zanjo bati, ko jo boste zalučali po mizi ali pa, ko vam po nesreči padla v blato na razmočenih gozdnih tleh.

Cena denarnice je zaenkrat 25 evrov s poštnino vred. Ni veliko glede na to, da je izdelek TOP. Mi ga priporočamo in tiščimo oba palca gor. Če se vprašate, kje si lahko to reč kupite. Sila preprosto. Denarnica ima svojo facebook stran in tam jo lahko naročite. https://www.facebook.com/EDCWallet/ .


www.me2d.si

www.me2d.si je spletna revija za avanturo. Za vas testiramo poti, izdelke, preizkušamo novosti in ocenjujemo storitve.

sledi nam
kdo smo?
kontakt