NITECORE MH12S


Nitecore taktična hibridna LED svetilka MH12S je svetilka oziroma hibrid med taktično led svetilko in svetilko za vsesplošno uporabo. Odlikuje jo majhna velikost in izjemna moč v trdnem ohišju. Optični sistem svetilke je kombiniran s kristalnim premazom in se ponaša z PDOT tehnologijo (Precision Digital Optics Technology). Napaja jo 21700 visoko zmogljiva Li-ionska baterija, ki obljublja svojo moč tja do 1500 ur uporabe. Svetilka ima taktični način delovanja in vsakodnevni način delovanja. Izbirate lahko me 5 stopnjami jakosti svetilnosti in tremi posebnimi načini. Svetilka je opremljena tudi s stroboskopskim načinom. Da boste vedno na tekočem s stanjem baterije skrbi led indikator.


Stalni tok v lučki zagotavlja stabilni output svetlobe, svetilka pa premore tudi napredno regulacijo temperature ali ATR. Optična leča je premazana z zaščito proti praskami, ohišje pa je iz letalske aluminijeve zlitine in premazano z HA III vojaškim anodiziranim premazom. Svetilka je vodoodporna in odporna proti prahu po standardu IP68 (2m globine). Svetilka je odporna na padce do 1 metra. Maksimalna svetilnost je 1800 lumnov kar je izjemno. Dolžina snopa je 294 metrov, intenzivnost pa 21600cd. Cena takšne svetilke se giblje okoli 100 evrov (glede na to kje jo boste kupili). V Sloveniji jo boste na spletu našli zelo težko, če sploh, zato vam svetujem, kakšno zanesljivo tujo spletno stran.

V kompletu boste v škatli poleg svetilke, dobili še tok za pas, polnilni USB-c kabel, vrvico, zaponko in adapter za baterije.

Svetilka je zelo kompaktna pa vendar ne premajhna in je za službeno uporabo več kot odlična. Njeno ohišje bo preneslo marsikatero prasko, kljub temu pa ne priporočam, da vam pada po tleh. Polni se okoli 3 ur (odvisno od vira polnjenja), pri turbo nastavitvi pa bo svetila okoli 45 minut. Menim, da je svetilka odlična in opravi vse kot je proizvajalec obljubil, brezkompromisno. Priporočamo. 

www.me2d.si

www.me2d.si je spletna revija za avanturo. Za vas testiramo poti, izdelke, preizkušamo novosti in ocenjujemo storitve.

sledi nam
kdo smo?
kontakt