Conor's Adventure


Če nekako avantura pomeni rdečo nit za www.me2d.si in če se predvsem trudimo promovirati in oceniti odlične slovenske izdelke povezane z avanturo je tokratni izdelek oziroma blagovna znamka ravno to. Za razliko od vam vajenih člankov o opremi in avanturah imamo tokrat v rokah nekaj za vaše štirinožne avanturiste, ki mnoge od vas spremljajo na vaših dogodivščinah tako ali drugače.


Conor's Adventure.Že pred časom mi je v oči padla reklama za Conor's adventure, za katero sem najprej pomislil, da gre za kakšno novo mini serijo v poplavi Netflix nadaljevank, ki jih pogosto tudi sam z veseljem spremljam ampak šele, ko sem nekje zasledil članek o Conor's adventure, me je zadeva čisto prevzela. Seveda grem vedno najprej k viru oziroma "straight to the source". Na uradni spletni strani sem si najprej vse prebral in ogledal, ter kaj kmalu ugotovil, da ni le blagovna znamka temveč osebna zgodba dveh, ki sta se opreme za pse lotila čisto drugače, od vseh konglomerati tam zunaj. V vsej tej multimegalomanski ponudbi raznih proizvajalcev pasje opreme sta Pija in Primož našla točno tisto enačbo za dober izdelek, ki je zame točno tisto, ko si nekdo zasluži malo več kot pa 15minut slave. Gre za znamko, ki bi jo morali poznati vsi, ki podpirajo slovensko, vsi, ki bi radi kvalitetne izdelke in vsi tisti, ki imate radi, da niste le kupci označeni s številko. Toplo vam priporočam, da si preberete odkrito zgodbo o blagovni znamki in sami ugotovite o čem govorim. To najdete na https://conorsadventure.si/zacetek-avanture . Na spletni strani boste našli tudi blog, koristne nasvete, kontakt in seveda trgovino https://conorsadventure.si/trgovina .


Ko sem na taktični tržnici na Facebooku videl ovratnico v multicam v 45mm izvedbi in magnetno Fidlock zaponko sem si takoj rekel, da je to idealna ovratnica za mojega taktičnega, grizli, nindža, destroyerja Thora. Ker ovratnice na uradni spletni nisem našel sem se zanjo dogovoril preko messengerja in povem, vam, da je že po prvih nekaj besedah bilo čutiti, da tile pač vedo kako se stvari streže. Oziroma kako se meni streže:). Prijetno me je presenetila tista osebna nota, ki sem jo omenil prej. Počutil sem se edini in odgovorili so na vsako moje vprašanje tudi takšna, precej laična, da sem imel že občutek, da si dopisujem z enim od mojih prijateljev, na katere se obrnem, ko mi kaj ni jasno in ko sem prepričan, da ne bodo zamerili, kakšnemu neukemu "tumastemu" vprašanju. Brez težav. Od naročila do plačila. Cena ovratnice skoraj 40 evrov. Ne skači u zrak prosim. Sliši se drago ampak, ko imaš ovratnico v rokah veš, kje je teh štirideset evrov. Vredno vsakega centa. Mogoče se je v tem delu takoj vžgal kakšen zapriseženi šparovc in rekel, da podobno dobi pa na Ali expressu za več kot pol manj. Rečem lahko, da se krepko moti. Dobil bo le nekakšen približek v podobni barvi in še zdaleč ne tega kar imam jaz v rokah. Piko na tisti znameniti i pa da tudi pakiranje. Črna škatla z velikim napisom Conor's adventure in logotipom Conorja, belgijca s katerim se je vse skupaj začelo. Tudi o tem si preberi na njihovi spletni strani. Prav fajn je imeti izdelek za katerim stoji neka zgodba, obrazi in psi, če je ta izdelek povrhu tudi odličen si na koncu ponosen, da imamo v Sloveniji takšne ljudi (in pse:)) Ker sem moral na ovratnico, zaradi težav na eni od mašin, počakati nekoliko dlje (pa verjemite, da nič kaj dolgo), so se mi neštetokrat opravičili in mi v paketu napisali tudi osebno opravičilo in priložili tudi majhno darilce. Tako se to počne. Skratka. Conor's adventure.


Da ne bom preveč dolgovezil lahko povzamem s tremi besedami in te so. Super odlično fajn. Podpiram slovensko in podpiram njih. Pa ne zato ker so slovenski, ampak zato ker so odlični. Jaz bom kupoval Conor's adventure. Vi?

Kontakt : Pija Vrezner in Primož Sila, pija@conorsadventure.com , 040 626 056 .

Sledite jim lahko na Facebooku https://www.facebook.com/conorsadventure/ in Instagramu https://www.instagram.com/conorsadventure/ .

www.me2d.si

www.me2d.si je spletna revija za avanturo. Za vas testiramo poti, izdelke, preizkušamo novosti in ocenjujemo storitve.

sledi nam
kdo smo?
kontakt