E-Mountainbike magazine


Tokrat sem si rekel, da moram nekaj napisati o reviji E-Mountainbike, ki je po mojem mnenju nepogrešljivo čtivo za vse E-MTBjevce. Zadeva je namreč popolnoma medmrežna in brezplačna tako, da jo lahko prebirajo vsi, popolnoma po mili volji in kadar koli. Po mojem mnenju gre za eno od najboljših E.MTB revij. Revija izhaja v angleškem in nemškem jeziku vsak mesec. Revija je namreč skupek ugotovitev velike ekipe MTB strokovnjakov, ki že imajo nekaj izkušenj pod svojimi nogami tako v svetu EMTB kot MTB. Vse svoje ugotovitve in nasvete redno objavljajo na isto imenovani spletni strani, ker boste našli ogromno nekih testov, nasvetov in še kaj, kar spada v to domeno.


Spletno stran E-MOUNTAINBIKE boste našli na naslovu https://ebike-mtb.com/en , medtem, ko si lahko aplikacijo za IOS in Android naložite v njihovih trgovinah, ali pa na naslovu https://ebike-mtb.com/en/magazine/ , kot že napisano, brezplačno.

Enkrat letno ekipa izda tudi tiskano verzijo revije, v kateri so zbrani vsi najboljši testi in vsi nasveti, hkrati pa je v njej ogromno kvalitetnih fotk in besedil, ki jih bralec požre z lahkoto, da eleboratnih informacij o aktualnih kolesih sploh ne omenjam. Prav tako vsako leto izberejo najboljšo E kolo in tisto, ki za denar nudi največ. Kateri dve kolesi sta bili najboljši pa si preberite kar sami (no spoilers here).


Za vse tiste, ki jih EMTBji ne zanimajo in so bolj privrženi navadnim MTB obstaja še enaka revija in spletna stran, ki jo pripravlja ista ekipa in sicer ENDURO.


Kot sem opisal zgoraj boste tudi tukaj našli vse enake reči in deluje po popolnoma enakem principu. Vso spoštovanje. Res obvladajo in napišejo marsikaj, kar je za noobe novo, za stare mačke pa mogoče prav tako. Saj veste. Vedno nekaj novega. Spletno revijo ENDURO boste našli na https://enduro-mtb.com/en/ .

www.me2d.si

www.me2d.si je spletna revija za avanturo. Za vas testiramo poti, izdelke, preizkušamo novosti in ocenjujemo storitve.

sledi nam
kdo smo?
kontakt