PSC Praprotnik d.o.o.


So avtomobili, so servisi, so prodajni saloni in potem je tukaj PSC Praprotnik. Ne tole ni reklama oziroma kakršno koli propagandno sporočilo. Ne, niso naši sponzorji in nikakor ne postavljamo v ospredje znamko avtomobilov, ki jo zastopajo. Znamke sploh ne bom omenjal.


Ker na naši spletni strani izpostavljamo dobre stvari, na katere naletimo, je tudi PSC Praprotnik nekaj posebnega in predvsem odličnega. Podjetje, ki se ukvarja s servisiranjem in prodajo določene znamke, je na sceni že kar precej časa. Ker sem praktično njihov sosed, se spomnim, da je že "tastar" Praprotnik imel na istem mestu servisno prodajni salon. No takrat je še večina teh, ki so tukaj zaposlenih in skrbijo, da je tako kot je, skakala naokoli z "žnudrastmi" nosovi in potolčenimi koleni. Vlado Praprotnik. Kdo v Velenju in naokoli nebi poznal Vladeka? Dvomim, da ima kdo karkoli slabega za povedat za Vladeka. Direktor kot se šika. Zna, zmore in uredi. Zanj ni nič težko. Vedno uredi in poskrbi za svoje kupce in nikoli ne deluje, da bi mu bilo težko pomagati. Kje ga boste našli? Nikoli na istem mestu. Nima pisarne in k njemu se ne morete naročiti. Skače iz enega konca servisa na drugega in povsod meša štrene, vendar le tako, da so pravilno zmešane. Fant od fare vam rečem. Če kupujete avto in bi radi, da so stvari kot morajo biti potem so tukaj za vas Monika, Nejc in Uroš. Vedno vse, tako kot mora biti. Brez ovinkarjenja in vedno najboljše za njihove stranke. Sebastjan bo za vsa poskrbel pri servisu, mehaniki so super in vedo kako se stvarem streže, skratka osebje je prvovrstno. In zakaj je ta servisno prodajni salon tako boljši kot ostali? Zakaj pišemo o njih? Zato, ker njihova vozila vozim tudi sam in preprosto zato, ker je tukaj kupec številka ena, ko kupuje avtomobil in tudi potem, ko so vam avto že prodali. In to šteje najbolj. Vsakdo vam lahko proda avto in vas žejnega pelje preko vode, potem pa na vas pozabi. Tukaj se to ne bo zgodilo. Občutek, da nekaj štejete in da niste samo kupec in uporabnik njihovih storitev je zelo pomemben in tukaj boste imeli ravno takšen občutek. In, da vam povem, to niso samo moje ugotovitve. PSC Praprotnik d.o.o. so že ničkolikokrat prejeli nagrado za najboljši prodajni servis te znamke avtomobilov. Torej. Že mora biti nekaj na tem, kar smo napisali. K njim se še z Norveške vozijo na servis. True story.


Ni več veliko za nakladat in hvalit. Obiščite jih in boste videli, da se dobre stvari hvalijo same po sebi.


Našli jih boste na Šaleški cesti 15 v Velenju. Lahko jih pokličete na +386 3 89 83 220, jim pišete na prodaja@pscpraprotnik.si ali pa jih obiščete na njihovi uradni spletni strani https://www.pscpraprotnik.si/.


Mi pa pravimo srečno v 2022 in ostanite najboljši. 

www.me2d.si

www.me2d.si je spletna revija za avanturo. Za vas testiramo poti, izdelke, preizkušamo novosti in ocenjujemo storitve.

sledi nam
kdo smo?
kontakt